Volkswagen Jetta – прем’єра спортивної версії

Що сьогодні відомо про Volkswagen Jetta? Модель, давно знята з серійного виробництва на своїй батьківщині в Німеччині, чудово влаштувалась як окрема торгова марка в Китаї. Також, не гірше Jetta себе почуває і в Сполучених Штатах на основі фірмової платформи MQB. Більше того, саме там вона отримала спортивну версію GLI (Grand Luxury Injection), яка й була представлена на автосалонах Чикаго та Нью-Йорка. Вже відома вартість спортивного седану Jetta GLI – ціна стартує від 26 тисяч американських доларів. До цієї прем’єри виробник готувався цілий рік, починаючи з дебюту Jetta сьомого покоління в Детройті ще рік тому, на початку 2018-го.

Отож, чим може похвалитися гаряча спортивна версія популярного седану?

Jetta GLI отримала двохлітровий турбодвигун від Golf GTI, який видає 230 кінських сил. До нього пропонується два варіанти коробки передач – 6-ст. механіка та 7-ст. роботизована DSG. Також, базова комплектація включає в себе світлодіодну оптику та 18-дюймові колісні диски.

Вирізняється Jetta GLI і своєю дійсно яскравою зовнішністю: червоно-чорним декором кузова, новими передніми та задніми бамперами, новою зернистою радіаторною решіткою, компактною вихлопною трубою та акуратним спойлером.

Також, дуже стильно виглядає оздоблений червоними акцентами інтер’єр салону. Навіть коробка передач та функціональне спортивне кермо автомобіля декоровані стильними червоними швами. Загальна ергономіка салону, зручність та комфорт водійського та пасажирських сидінь – на вищому рівні. Те ж можна сказати і про оснащення автомобіля – воно дуже багате: підсвічування салону в 10-ти тонах, клімат-контроль, автоматичний перемикач світла фар, можливість без ключового доступу та багато чого іншого – функціонального, корисного та приємного. На автомобіль поширюється повна гарантія: шість років користування або 115 тисяч км пробігу.

Jetta GLI вже з’явилася в американських дилерів і очікує на своїх майбутніх господарів. Трохи сумно, що це все відбувається аж за океаном. Але скільки там тієї води?

Volkswagen Jetta – оренда в Києві

Дійсно, всі автомобілі концерну Volkswagen варті уваги, поваги та народної любові. Про це говорить і назва бренду, яка в перекладі означає «народний автомобіль». Вам потрібен справжній «німець» — надійний та комфортний? Компанія РентДрайв пропонує в оренду Volkswagen Jetta 6 покоління (2016 року). Технічні характеристики та умови оренди https://rentdrive.ua/ua/

Post Author: admin