Миттєве кредитування від порядної української МФО

Попри велику кількість звернень клієнтів за кредитними послугами до «КЛТ КРЕДИТ» (станом на травень 2018 р. — без декількох тисяч 100 000 запитів), серед пересічних українців все ще зустрічається чимало тих, хто не повністю розуміє принципів діяльності мікрофінансових організацій. Саме тому компанія вирішила подати цю інформацію у вигляді запитань та відповідей.

Як оформити мікропозику?

На даний момент на фінансовому ринку ведуть свою діяльність 2 типи МФО:

  1. З наявністю локальних офісів.
  2. Без наявності локальних офісів, працюють виключно в онлайн-режимі.

Для користування послугами першого типу і отримання позики готівкою прийдеться шукати адресу МФО на карті та вирушати туди в робочий час. Більш зручним на цьому фоні виглядає оформлення позики в онлайн-компанії. Приміром, дізнайтесь на цій сторінці https://kltcredit.com.ua/ua/golovna, як можна отримати гроші на карту вже через 15 хвилин після подачі заявки за допомогою Інтернет-сайту МФО. Все, що вимагається від клієнта: заповнення анкети, проходження верифікації карти, надання своїх паспортних та контактних даних.

З чим пов’язана відмова у кредитуванні?

Кожному клієнтові МФО потрібно пройти спрощену перевірку скоринговою системою — для цього якраз і вимагається надання точних даних про себе. Вона може винести негативне рішення за заявкою в таких випадках:

  • У заявці вказані неправдиві дані або ж вони введені з помилками;
  • У Вас недостатньо доходів для покриття позики, або ж вони повністю відсутні;
  • Клієнт уже брав раніше кредити й не виплачував їх своєчасно або в неповному розмірі;
  • У клієнта уже є активні кредити в банках чи інших установах;
  • Заявник не є громадянином України, не має ідентифікаційного коду, або ж не досяг повноліття.

Чи можна брати мікрокредити для підприємницької діяльності?

Банки часто встановлюють підвищені відсотки для кредитування бізнесу, а МФО, зі свого боку, не завжди можуть фінансово задовольнити потреби підприємця. Втім, «КЛТ КРЕДИТ» йде назустріч таким клієнтам і не вимагає від них фінансової звітності при витрачені кошти. Таким чином, позичені гроші можуть використовуватися на будь-які цілі, наприклад, на придбання партії товару за гуртовими цінами чи оновлення меблів у офісі. На все воля клієнта.

Як зекономити на мікрокредитуванні?

Всупереч тому, що відсоткова ставка в «КЛТ КРЕДИТ» нижча, ніж у більшості інших мікрофінансових організацій України, тут завжди готові спростити умови для клієнта. Таким чином, при першому зверненні компанія віддячить за проявлену довіру знижкою в розмірі 50% (ставка знизиться до 0,81%), а при повторному — 25% (1,21%). Також «КЛТ КРЕДИТ» запрошує всіх потенційних клієнтів регулярно отримувати здешевлені кредити шляхом участі в щотижневих акціях та акціях перед святами (1,62% → 1,15%).

Post Author: admin