Що треба знати, щоб не розчаруватися в новому матраці…

До ідеї який вибрати матрац інтернет магазин magdek.com.ua радить підійти з усією серйозністю, адже майже одну третину життя ви проводите уві сні. Щоб уранці почувати себе бадьорим і відпочилим, важливо купити саме те, що вам дійсно треба, бо, що модно або широко рекламується. Ринок цих виробів різноманітний.

На відміну від звичайного матраца, який під вагою людини прогинається увесь, такі вироби тримають свою форму і одночасно «підлаштовуються» під вас. Ціна таких матраців відповідає їх якості, але витрачені засоби себе виправдовують.

матрац хані матролюксСьогодні власники найдорожчих готелів, вілл і апартаментів використовують для оснащення номерів такі марки як матрац king koil, Simmons, Primavera, Primavelle. Адже якщо їх клієнти почуватимуть себе комфортно, то і прибуток збільшиться.

Передусім, треба продумати, якого розміру має бути ваш матрац. Будете ви спати на нім наодинці або в компанії, а може, матрац призначений для дитини. При цьому необхідно враховувати розміри і конструктивні особливості ліжка, на якому він знаходитиметься. З’ясуйте, з яких матеріалів зроблена «начинка», і не просто їх назви, а бажано, щоб вам показали зразки, дали поторкати. Так вам легше орієнтуватиметься в якості виробу. Не соромтеся повалятися на матраці ще в магазині.

Прислухайтеся до своїх відчуттів. Адже перше враження найсильніше. Матрац має бути не занадто твердим, але і зайва м’якість для повсякденного сну користі не принесе. У будь-якій справі не треба доходити до крайнощів, вибирайте «золоту середину».

Матрац повинен підтримувати ваше тіло в комфортному лежачому положенні. Купівля його — це той випадок, коли треба керуватися тільки якістю, а не кольором чохла. Тим більше вам обов’язково запропонують наматрацник — тонке стьобане покривало, яке захищатиме матрац від забруднень, а постільній білизні не давати ковзати.

Двосторонні матраци можна перевертати приблизно один раз в півроку, для того, щоб усунути можливі звичні деформації і продовжити термін служби. До того ж частенько на таких матрацах одна сторона виконана з шерсті, а інша — з льону, шовку або бавовни, тобто зимова і літня. І хоча ви все одно одягатимете згори чохол, стелити простирадл, спати на вовняному матраці взимку затишніше. Не усі матраци з каталогу https ://magdek.com.ua/matrasi/ призначені для перевертання. Оберніть на цю увагу при купівлі. Багато виробів м’які тільки з одного боку, а з іншою знаходиться дерев’яний каркас.

Ще один нюанс — це ручки по зовнішньому торцевому краю. Коли вони є — це зручно. Тому що без них транспортування виробу або періодичне зняття з ліжка для чищення проблематично, особливо якщо матрац двоспальний.

Більшість сучасних матраців з ортопедичним ефектом. Це означає, що матрац повинен підтримувати хребет в правильному положенні, набуваючи тієї форми, яка повторює природні вигини вашого тіла. Значну роль грають пружини, кожна з яких стискається незалежно від інших. Використовувані у виготовленні матраців пружини мають бути з міцного металу, краще із сталі. Як це перевірити? Непросто, тому що розкрити матрац в магазині вам, звичайно, ніхто не дозволить. Тому, щоб у вас було більше шансів придбати якісну річ, зберіть відповідну інформацію, усебічно обдумайте її і зробіть правильний вибір.

Post Author: admin