Як вибрати чоловічий піджак правильної посадки?

Бездоганний костюм – це не просто добре зшиті піджак та брюки. Він повинен відповідати стилю та способу життя його власника. А сучасна мода багата на різнопланові костюмі — від ярко жовтих кольорів до суворих сірих та чорних, різні матеріали, якість пошиву та інші деталі про які важливо знати перед тим, як купити.

Головні моменти при виборі

Детально розглянемо основні моменти:

  1. Піджак у плечах. Між вашим плечем і плечем костюма повинно бути як можна менше вільного місця. Борт плеча піджака має відповідати краю вашого плеча! Деякі похибки може виправити майстер, але плечі не можливо підігнати. Малий одяг заважає вільним рухам, і вам буде незручно у ньому. Великі речі додають об’єм, який явно не зробить вигляд кращим.
  2. Довжина і силует. У цьому питанні треба звернути увагу на побажання чоловіка і тип фігури. Хтось не любить речі, які сильно облягають силует, інші залюбки одягають саме їх. Велику увагу треба звернути на область грудей. Там не повинно бути заломів. Якщо вони є, це означає, що піджак малий. Також не треба обирати піджак на розмір більше. У великому вбранні ви будете виглядати кумедно.
  3. Довжина рукава. Існує точка на вашій руці, до якої має доходити рукав піджака. У разі вільно опущеного рукава сорочки, манжет може виглядати з-під рукава піджака на декілька сантиметрів;
  4. Комір і основа рукава. Найпоширеніший дефект неякісного крою. Добре, якщо вигини і заглиблення відсутні на поверхні рукава, а комір ідеально прилягає до шиї.
  5. Місце застебнутого ґудзика. Саме в цих місцях тканина сильно натягується і утворює негарні складки у вигляді «ікс». У деяких моделях це роблять навмисно, відповідно до сучасної моди, але дуже часто буква Х на піджаку – ознака того, що виріб на вас малий.
  6. Об’єм у грудях. Оптимальною вважається ширина піджака, коли між тканиною і тілом проходить долоня. Однак, якщо ви віддаєте перевагу свободі дій і не полюбляєте відчувати скутість в рухах, підберіть більш широку модель, але переконайтеся, що в зоні грудей не з’явився зайвий обсяг;
  7. Живіт і стегна. Багато хто вважає, що ідеальний костюм той, що облягає тіло, однак далеко не всі ми складені як манекени. Костюм повинен підкреслювати фігуру і приховувати недоліки. Нехай піджак не облягає, а драпірує фігуру.

Ви можете почувати себе впевнено і зручно на діловій зустрічі або інших заходах, якщо ваш костюм підкреслює усі ваші принади. Купити модний піджак ви можете звернувшись до інтернет-магазину West-Fashion.

Post Author: admin