Що таке одноразові електронні сигарети та який їх принцип роботи?

Хоча одноразові електронні сигарети й набули популярності за останні роки, проте й досі є люди, які не знають що вони собою являють. Одноразки, або POD-системи – це автономні пристрої, всередині яких поміщений резервуар для рідини, нагрівальний елемент та акумулятор (батарейка), що активує процес вироблення диму. Представлена конструкція дозволяє отримувати альтернативний спосіб поглинання нікотинового продукту разом з іншими смаковими ароматизаторами, що підходить для тих, хто не полюбляє оригінальний смак тютюну.

 

Як користуватися POD-системою?

Головною перевагою електронного пристрою для паління є те, що він максимально простий у використанні. Щоб активувати одноразову сигарету, необхідно зробити першу затяжку, після якої нагрівальний елемент почне підвищувати температуру рідини. Так і буде утворюватися дим. Керувати роботою POD-системи можна за допомогою спеціальної світлодіодної лампи на корпусі, яка показує кількість доступних затяжок.

 

Вигідно купити одноразові електронні сигарети в Україні можна на сайті Sigara.kiev.ua за вигідними цінами. Одноразові сигарети підходять тим, хто хоче спробувати паління, але не впевнений, що йому це сподобається.

 

Досвідченим паліям цей товар подобається тим, що він набагато економніший, ніж звичайні тютюнові вироби. Одноразова система компактна за розміром, її легко носити в кишені або сумочці. Існує багато дизайнів виробу, тому кожен знайде собі бажаний товар.

 

Характеристика рідин для електронних сигарет

Класичні недорогі рідини для електронних сигарет складаються з харчового гліцерину, ароматизаторів, пропіленгліколю, дистильованої води та нікотину. Проте співвідношення та вибір ароматизатора розчину залежить від виробника. Залежно від комбінації компонентів створюються унікальні смаки, несхожі на інші. Чим більше гліцерину у складі, тим більш м’яким буде дим для горла, його густина збільшиться. Однак це негативно впливає на смакові властивості, які зі збільшенням відсотка гліцерину зменшуються.

Кількість нікотину, наявного в рідині, впливає на міцність виробу. Для початківців краще обирати варіант з малим вмістом нікотину або взагалі без нього. Розрізняють також рідини для вейпу за:

 

  • складністю рецептури;
  • глибиною аромату, його тривалістю;
  • натуральністю складу;
  • поєднанням смаків та ароматів;
  • густотою, об’ємом та насиченістю.

 

Ознайомившись з основними характеристиками рідин, покупцеві буде легше зробити вибір товару. Висока ціна не завжди означає, що вам сподобається обрана електронна сигарета. Протестуйте спочатку бюджетні варіанти, щоб переконатись у своїх уподобаннях й зрозуміти, що саме ви хочете отримати.

Post Author: admin