Ми знаємо швидкий спосіб кинути палити

Куріння — найпоширеніша причина передчасної смерті та втрати працездатності.


Загалом у світі куріння вбиває понад 3 млн. осіб на рік і якщо така тенденція збережеться, то до 2020 р. ця кількість може досягти 10 млн. Нещодавні міжнародні дослідження показали, що куріння вкорочує життя в середньому на 20 -25 років.


Кожен сам має право робити вибір між курінням та здоровим способом життя. Але навіть ті, хто вирішив кинути палити, стикаються з проблемами та непозитивними результатами.



Нарешті хороша новина для курців! Дослідження проводилися не один рік і нарешті цей магніт вийшов у виробництво. Технологія Zerosmoke™ запатентована, ефективність була доведена медичними установами після різних незалежних досліджень та випробувань.


Магнітні кліпси від куріння – це унікальний спосіб кинути курити легко. Все, що Вам потрібно, це придбати цей продукт. Різні ділянки людського вуха пов’язані з певними частинами тіла. Саме через вухо працює цей магніт. Воно складається із двох частин, які одягають на вухо. Після чого і відбувається процес «голковколювання», але без голок. Маленькі біомагніти діють на спеціальну точку вуха, яка контролює тягу до куріння. Магнітні кліпси проти куріння – це швидкий спосіб кинути курити: – без таблеток; – без хімії; – без пластирів; br>— без жувальних гумок.


Такий продукт є абсолютно безпечним для здоров’я. Кліпси відіб’ють бажання палити. З кліпсами проти куріння Ви заощадите свої гроші, Вам більше не потрібно витрачатися на цигарки. Вже через 20-25 днів Ви перестанете думати про куріння. Це не просто легкий спосіб кинути палити і дуже швидкий. Здивуйте близьких та рідних своїми успіхами.

Post Author: admin