Місто Лянтор у наші дні

У сучасному світі є безліч маленьких містечок, які мають важливе значення для розвитку тієї чи іншої країни. У Росії таке місто є Лянтор. Йому лише трохи більше шістдесяти років, але він уже зміг стати економічно важливим для нашої країни. У ньому знаходяться нафтопереробні підприємства, які роблять великий внесок в економіку Ханти-Мансійського автономного округу і країни в цілому. Лянтор був побудований на місці колишнього селища, яке славилося своїм рибальським промислом. У річці Пім була велика кількість рибної продукції, яку рибалки постачали на місцевий ринок.

В наш час у Лянторі розташовано безліч торгових центрів. Найбільшим із них вважається «Лянтор». У ньому можна придбати різноманітні товари за доступними цінами. Нещодавно в ньому було відкрито меблевий відділ, де можна купити шафи купе та багато іншого. У торгових центрах Лянтора люди можуть купити собі все необхідне здійснення життєдіяльності.

У Ланторе є нечисленні пам’ятки, які є гордістю місцевих жителів. Усі вони знають поштовий індекс с. Адже пошта є однією з найкрасивіших будівель міста. До того ж воно відіграє важливу роль для тих, хто любить отримувати листи та посилки. Також у місті заслуговують на увагу стели, які є першим, що зустрічають гості Лянтора. Вони розташовані при в’їзді до містечка. Вони представлені у вигляді унікальних архітектурних споруд. Окрім цього у місті є свій парк культури та відпочинку. У ньому проводять час усі, хто бажає відпочити.

Post Author: admin